$config[ads_header] not found
Anonim

De Masters, gespeeld elk jaar op Augusta National Golf Club in Augusta, Ga., Is een van de vier majors van golf. Het is een toernooi opgericht door Bobby Jones en overal vereerd door golfers. Hier vind je toernooigeschiedenis, records en meer.

2020 Masters Toernooi

• Wanneer: 9-12 april, 2020
  • Waar: Augusta National Golf Club in Augusta, Ga.
  • Hoe Masters tickets te krijgen
  • Meer informatie over wat u kunt verwachten van het 2020 Masters Tournament.

Masters Tournament 2019

Tiger Woods won zijn vijfde Masters-titel, maar zijn eerste sinds 2005, door één slag meer dan een trio tweede. Woods ging de laatste ronde twee achter de leider in, maar birdies op gaten 13, 15 en 16 stuwden hem naar de overwinning.

Rickie Fowler, 70-71-68-69-278

Meer informatie over wat er is gebeurd in het Masters Tournament 2019.

2018 Masters

Patrick Reed won zijn eerste grote kampioenschap en maakte een par-save putt van drie voet op de finale green om een ​​overwinning met één slag te claimen. Reed, die 71 schoot in de laatste ronde en eindigde op 15-under 273, overleefde een rally van runner-up Rickie Fowler en een furieuze aanval door derde plaats Jordan Spieth. Spieth begon de laatste ronde negen slagen achter de voorsprong van Reed, maar bracht het Ronde 4 scorecord van het toernooi in evenwicht met een 64 om te eindigen bij 13-under. Fowler's laatste ronde 67 omvatte een birdie op de laatste hole om te eindigen bij 14-under.

Rory McIlroy, 69-71-65-74-279

Meer informatie over wat er is gebeurd in het Masters Tournament 2018.

Masters Geschiedenis

Bekijk de lijst met Masters-winnaars door de jaren heen en ga terug naar het eerste toernooi in 1934. Je kunt hier ook toernooiscores en herhalingen vinden voor elke gespeelde Masters.

• Playoffs bij The Masters
  • Hoeveel back-to-back winnaars zijn er geweest?

Masters Records

Bekijk deze interessante lijst met toernooirecords. U zult zeker een aantal interessante feiten vinden.

• 5 meest indrukwekkende Masters-records
  • Slechtste scores bij de Masters

Par-3 Wedstrijdfeiten en winnaars

Ontdek wanneer de Par-3-wedstrijd begon en welke golfers het sindsdien elk jaar hebben gewonnen. Er zijn enkele verrassingen.

Meesters Rankings

Veel van de golfers die je zou verwachten The Masters te winnen, wonnen zelfs het toernooi. Maar niet allemaal!

• 6 meest verrassende Masters Winnaars
  • 10 beste golfspelers die de Masters nooit hebben gewonnen

Over Augusta National

Augusta National Golf Club is een van de beroemdste golfbanen ter wereld. Bekijk foto's van en informatie over de thuisbasis van het Masters golftoernooi:

• Foto's van Augusta National Golf Club
  • Bezoek de beroemde bezienswaardigheden van Augusta National (bruggen, hutten, etc.)
  • Foto's van de Par-3-baan van Augusta National
  • Wat zijn de namen van de holes in Augusta National?
  • Waarom wordt Amen Corner zo genoemd?
  • Hoeveel kost lidmaatschap en hoe meld je je aan?

Masters Trivia and Traditions

De Masters heeft vele populaire jaarlijkse tradities, zoals ere-starters en ballen over het water springen op nummer 16.

• Welke golfers zijn ere-starters geweest bij The Masters?
  • Waarom krijgen Masters-kampioenen een groene jas?
  • Wordt er een trofee of andere prijzen gegeven in aanvulling op de Green Jacket?
  • Waarom proberen golfers de bal op nummer 16 over te slaan?

Champions Dinner en Menu's

Wat is er op het dinermenu geweest bij vorige Champions Dinners? Hier is een overzicht van recente aanbiedingen.

27 geweldige citaten over de meesters

Ze zeiden wat ? Sommige van deze quotes zijn gewoon grappig, andere geven inzicht in het toernooi of de golfbaan. Hier zijn 27 van de beste dingen die iemand ooit over The Masters heeft gezegd.

En meer …

Veelgestelde vragen over Masters

We hebben items in onze Masters FAQ op deze pagina hierboven onder de aandacht gebracht. Maar hier vindt u meer antwoorden op veelgestelde vragen over het toernooi, de geschiedenis en over Augusta National Golf Club.

• Wat was de oorspronkelijke naam van het toernooi?
  • Wat zijn de kwalificaties om te spelen in The Masters?